Pusťte třpyt do vaší koupelny s ametystovou řadou crystologie

Vánoce jsme tu měli před více jak měsícem a jejich světelné motivy mi stále tak nějak chybí. Nevím jak vy, ale já se řadím mezi příznivce všeho, co se blýská. A ono se i ne nadarmo říká, že světlo je symbol naděje. 

Když nás pomalu ale jistě opustily Vánoce, přišla (za běžných okolností) plesová a slavnostní sezona, která nám umožnila provětrat módní skvosty a opět jsme si mohli užívat fancy atmosféru tohoto období. Tyto akce se však stále kvůli opatřením nekonají.

Nabízí se však otázka, proč si neudělat třpytivou atmosféru alespoň v našich koupelnách, které se staly po covidové období jedním z našich působišť (díky možnosti o sebe více pečovat). 

Ametystová fialová ve vás určitě bude evokovat slavnostní náladu, kterou si nyní bohužel nemůžeme naplno užít.
S řadou Crystologie od Oriflame si však tyto chvilky alespoň můžeme vykompenzovat.

Oriflame na absenci zářivých okamžiků, na které jsme v zimním období zvyklí, myslel a přišel s ametystovou řadou Crystologie. Nejen, že udělá radost těm, kteří mají slabost pro jakoukoliv kosmetiku s shimmering elementy, ale rovněž i těm, kteří hledají zajímavý doplněk do svých současných domácích salonů krásy. 

Tuhé mýdlo Crystologie Blissful Aura 

Toto ametystové mýdlo je must have a mně bylo až skoro líto ho rozbalit a začít používat pro jeho dokonalý fialově ametystový odstín. Můžete cítit květinově – orientální vůni. Promítá se zde totiž aroma lilie, kterou doplňuje švestka. V pozadí můžete ale cítit lískový oříšek a mandle, které dokonale doplňují cozy zimní atmosféru. 

Sprchový gel Crystologie Blissful Aura

Ametystové mýdlo, které opravdu připomíná fialově zbarvený drahokam, můžete doplnit sprchovým gelem, který vaše tělo zahalí do fialového třpytu stejné lilio-švestkové vůně s doprovázejícím lískooříškovo-mandlovým aromatem. Když už, tak tuhle mycí řadu jedině kompletní! 

Fialová je barva klidu.

Zatím jsem měla možnost zkusit jen tyto dva produkty, které mi už nyní dělají radost. Chystám se ještě na třpytivý olej na vlasy a tělo a také šumivou bombu do koupele, kterou bych bohužel nyní nevyužila (kvůli nemožnosti si v bytě pořádat rituály ve vaně). 

Jaký z produktů jste vyzkoušeli vy? Máte rádi třpytivé kosmetické řady, nebo spíš dáváte přednost méně výraznému kosmetickému designu?

Fotografie: Vlastní archiv, Pixabay.com.