Dopřejte si i ve všedních dnech neobvyklé zážitky.

Nebylo by nic divného, že se mnoho módních návrhářů angažuje i v jiných uměleckých oborech. Nebylo tomu ani jinak u Pascala Morabita, který vám možná v tuto chvíli není znám tolik, jako jiní módní návrháři, kteří pronikli i do kosmetických oborů.

Pascal Morabito, který se narodil v roce 1945 v Nice, je považován opravdu za všestranného umělce. Není divu! Jeho jméno je známé v architektuře, sochařině, výrobě šperků a v neposlední řadě také ve výrobě parfémů s flakonky, které jsou samy o sobě designerským kouskem!

Možná jste si řekli, že i když beauty novinky sledujete, setkáváte se s touto osobností v oblasti krásy poprvé. Ani mě ovšem nebyl do loňského podzimu znám. Přivedla mě k němu vůně, kterou jsem měla možnost vyzkoušet a rozhodně mě nezklamala. Naopak i předčila má očekávání vzhledem k ceně, která je opravdu nízká.

Parfémové vody vás zaujmou i díky designovému flakonu.

Sultan Rouge: Užívejte si i všední dny s pohádkovým kouzlem

Pokud jste ženou, která se snaží na každém dni najít pozitivní momenty a ráda si užívá sebepéče, je pravděpodobné, že vás vůně, kde se snoubí nádech Orientu, osloví. Co si budeme, i flakon mnohdy hraje roli ve výběru vůně. Vesměs všechny vůně Pascala Morabita se vyznačují zajímavými prvky v desingu obalů vůní. Sultan Rouge vám bude připomínat sultánský turban. Hledáte-li vůni, která je výrazná, ale přitom nevtíravá, stane se vášnivý červený Sultan Rouge součástí vaší denní zkrášlovací rutiny.

Můžete si tipnout, jaké ingredience jsou v parfémové vodě Sultan Rouge. Pokud byly vašimi tipy jasmín nebo šafrán, byl váš odhad správný. Tyto složky jsou totiž obsaženy ve svrchních akordech vůně. Ambra, která je obsažena v srdci vůně, podporuje svůdnost a ženskost. Ušlechtilé cedrové dřevo tvoří základní složku vůně.

Věřím, že nabídka vůní tohoto návrháře naplní vaše očekávání. A já se už těším, až vyzkouším sestřičku této vůně, Sultan Or.

Foto: Pavel Míček, Moje Foto | Prague | Facebook; Fotocviky | Facebook; Moje Foto (webnode.cz);

Pavel Míček (@kuchar.pablo) • Fotky a videa na Instagramu